Українські державні символи набувають нового історичного контексту — сьогодні неймовірна кількість людей згуртувалася у підтримці України 🇺🇦, і всі ми вкотре об’єднані під спільним знаменом.

У парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва — Мала́ Софі́ївка, ЛукаМелешківська громада с.Лука- Мелешківська, Центр Культури і дозвілля Лука-Мелешківської сільської ради розпочали проєкт «Самшитовий герб України». Тризуб є стародавнім символом, який зустрічався на українській території з найдавніших часів і шанувався як магічний знак та оберіг.
Організувавши роботу з небайдужими мешканцями громади та працівниками Лука-Мелешківської сільської ради, був створений флористичний дизайн українського герба, який знаходиться на початковій стадії оформлення.

Хочемо висловити подяку, усім хто долучився до створення патріотичної композиції, а саме, Посмітюхі Юрію Дмитровичу, який накреслив макет тризуба, місцевій жительці с.Лука-Мелешківська — Боженко Оксані Степанівні, яка надала саджанці 🌿самшиту та дизайнеру з флористики с.Прибузьке — Ганні-Риті.

Шановні мешканці громади, запрошуємо усіх бажаючих долучитись до флористичного проєкту та створити власними руками найквітучіший герб України у ваших селах!

Автор: Наталія Герелешко