Конкурс проєктів регіонального розвитку

Міністерство розвитку громад на території України повідомляє, що відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 р. № 827, оголошено конкурсний відбір проєктів регіонального розвитку.

На реалізацію проектів другого конкурсного відбору заплановано близько 551,7 млн грн. Кошти будуть спрямовані на реалізацію проектів розвитку за 7 пріоритетними напрямками розвитку держави, які визначені у Державній стратегії регіонального розвитку: інноваційна економіка та інвестиції, сільський розвиток, розвиток людського потенціалу, розвитьк туризму, загальноукраїнська солідарність, підтримка розвитку депресивних територій, ефективне управління регіональнимрозвитком.

Документи на участь у конкурсному відборі подаються виключно в електронному вигляді до 17 год. 00 хв. 20 жовтня 2020 року через онлайн-платформу https://sectoral.minregion.gov.ua.

Телефон для довідок: (044) 207-17-21;

електронні адреси: bondar@minregion.gov.ua, budykoo@minregion.gov.ua.